sutbon artizan %100 Keçi Tulum Peyniri
İçindekiler:
% 100 Bon SC çiftliği keçi sütü (pastörize edilmiş, yağı kreması alınmamış)
Oğlak şirden mayası, Çörek otu
Deniz tuzu (Az Tuzlu)
250 Gr
Sağılan sütün bütünü, yani sağımdan hemen sonra hiçbir müdahale maruz
kalmadan taze taze pastörize edilip soğutulan süt, Bon SC çiftliği
oğlaklarından elde edilen oğlak şirden mayası ile mayalanır. Böylece sütün tüm
yağı, kreması peynirin içinde kalarak gerçek lezzetini ortaya çıkarır.
Çörekotu ile lezzet kazanan Tulum peyniri,
En az 3 ay olgunlaştırılarak satışa sunulur.
Sadece Bon SC Çiftliğinde sağılan Taze süt taşınmadan, beklemeden,
mikroplarla temas etmeden çiftliğin içinde butik süt işleme bölümünde
geleneksel yöntemler ile günlük olarak peynir yapılır
Bu özel lezzet ancak ve ancak Bu Taze sütün kalitesi ile mümkün olabilir.